Ingyenes szállítás 20 000 Ft feletti kosárérték esetén*.
Ausztriába, Romániába és Szlovákiába is szállítunk.
(*meghatározott szállítási módok választása esetén)

Kérdésed van? Írj nekünk: info@curlmission.hu

vagy hívj minket: +36205972855

Szűrés
Termék státusza
Hajvastagság
Ár (Ft)
4 000 Ft - 13 900 Ft

Olajok és hajhullás elleni szérumok

Az olajoknak két fő típusa van: lezáró és hidratáló. A lezáró olajok (gondolj a jojobára) bezárják a kondícionálókat a hajba, ami azt jelenti, hogy előzetesen vizet és/vagy kondicionálót kell a hajadra kenni ahhoz, hogy valóban működjenek. A hidratáló olajok (kókusz, olíva vagy avokádó) nehezebbek, mint a lezáró olajok, és önmagukban is használhatók a haj hidratálására.
A lezáró és a hidratáló olajokat különböző időpontokban kell használni - az egyiket például hajmosás után, a másikat például mélykondicionáló kezelés során -, és mindkettőt más-más módon kell alkalmazni. Használhatsz olajat a fejbőr hidratálására, a haj növekedésének ösztönzésére masszírozással, a töredezett hajvégek csökkentésére, a kondicionálóhoz adva, hőkezelést alkalmazva (egy nehezebb olajjal) - számos lehetőség van a használatukra.
Általánosságban elmondható, hogy a legtöbb göndör hajú ember többféle olajat használ, hogy tökéletesítse a stílusát és kielégítse haja egyéni igényeit.
Ebben a kategóriában megtalálhatod a hajad és az adott problémád számára legmegfelelőbbet valamint ugyanitt találsz hajhullás elleni szérumot is.
Ha biztos akarsz lenni benne, hogy a termék megfelel a CGM szabályoknak, kérlek ellenőrizd, hogy a CGM termékek kategóriában szerepel-e.


14termék
ÚJ

Használd ezt a hajápoló olajat, hogy tápláld és védd fürtjeidet!

A legfontosabb összetevői között találod az alábbi olajokat:

- Napraforgóolaj: a napraforgó betakarítása után a magok préselésével nyerik, hajhullásgátló, korpásodás elleni, antibakteriális, viszketéscsillapító, szöszösödésgátló és tápláló tulajdonságokkal rendelkezik.

- Kókuszolaj: nagyszerű szövetségese minden hajnak, mert segít leküzdeni a szöszösödést, visszaadja fürtjeink fényét és puhaságát. Emellett védi hajszálainkat, erősíti és megakadályozza a töredezést.

- Ricinusolaj: ez a legszélesebb körben használt és legismertebb olaj a hajnövekedés felgyorsítására, de nem áll meg itt! Védi a hajat a külső károsodástól is, erősíti, táplálja, valamint antibakteriális és gombaölő tulajdonságokkal rendelkezik.

Minden Rulls termék CGM kompatibilis

Használata: egyaránt használhatod a hajmosás előtti pre-poo kezelésre (a hajszálak közepétől a hajvégekig alkalmazva), és a hidratálás lezárására, miután megtisztítottad és definiáltad hajmosás és formázás után, vagy a fejbőr masszírozására és a hajnövekedés elősegítésére.

Egy három az egyben olaj, ami nem hiányozhat a rutinodból!

Összetevők: Helianthus Annuus Seed Oil*, Cocos Nucifera Oil*, Ricinus Communis Seed Oil*, Sesamum Indicum Seed Oil*, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Citrus Sinensis peel Oil Expressed*, Limonene**, Malaleuca Alternifolia Leaf Oil*, Glycine Soja Oil, Tocopherol, Citral**, Geraniol**, Linalool**

*Biokultúrából származó összetevő

**Természetes illóolajokban előforduló összetevő

Hajvastagság:
Vastag
Raktáron
7 590 Ft

Sokan nem használnak olajokat a hajápolásban, mert aggódnak az eredmény miatt. A természetes olajok nehezek és elnehezíthetik a hajat.
A szilikon alapú olajok nem CGM által jóváhagyottak, és hosszútávon fennáll a veszélye, hogy felhalmozódnak a hajon.
Ha te is közéjük tartozol, akkor megvan a megoldás!
A forradalmi Bonding Oil 99%-ban természetes összetevőkből áll, és PlantSilk ™-t tartalmaz, egy egyedülálló, új generációs növényi eredetű észterek keverékét, amelyet kifejezetten úgy terveztek, hogy felülmúlja a szilikonokat, miközben könnyebb, mint a nyers olajok.
Ez az erőteljes formula a hajkötéseket célozza meg, hogy lezárja a kutikulákat, és a hajat pillanatok alatt puhábbnak és simábbnak érezhessük.
Tudományosan bizonyítottan akár 67%-kal növeli a haj fényét!

Használata: ha a hajad 100%-ig száraz, diffúzoros vagy levegőn történő szárítás után, simítsd végig a fürtökön, hogy az olaj finoman bevonja a szálakat és bezárja a hajba a nedvességet. Nyomkodd ki a fürtökből a ropogós, kemény réteget melyet a formázó hozott létre rajta, hogy puhává és ruganyossá tedd a fürtöket. Válaszd szét a nagyobb tincsekben lévő fürtöket, hogy nagyobb volument és teltséget érj el.
Összetevők: Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Coco-Caprylate/Caprate, Shea Butter Ethyl Esters, Hydrogenated Castor Oil/Sebacic Acid Copolymer, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Hippophae Rhamnoides (Sea Buckthorn) Fruit Oil*, Lens Esculenta (Lentil) Seed Extract, Hydrolyzed Cicer (Chickpea) Seed Extract, Chenopodium Quinoa Seed Extract, Fragrance (Parfum), Linalool, Limonene, Geraniol, Benzyl Alcohol, Citronellol.

Hajvastagság:
Vékony, Közepes, Vastag
Raktáron
12 000 Ft

Ez az Elixír egy éjszakai fejbőrszérum, amelyet úgy terveztek, hogy megteremtse az egészséges fejbőrhöz szükséges környezetet. Fejlett hajgyógyászati tudományok, természetesen stimuláló összetevők és 5 hajszálakat támogató hatóanyag keverékét tartalmazza.
A hagyományos megoldásoktól eltérően ez a helyi formula csak ott fejti ki hatását, ahol alkalmazzák, elkerülve a váratlan meglepetéseket. Akkor működik a legjobban, ha a fejbőr ápolási rutin részeként a fejbőr stimuláló boosterrel együtt legalább 12 héten át használjuk.
Kinek ajánljuk?
Minden fürttípusra, és még az egyenes hajra is! Bármilyen hajvastagsághoz vagy porozitáshoz alkalmas.

Használata: naponta egyszer kend közvetlenül a fejbőrre, ideális esetben lefekvés előtt. Alaposan masszírozd be a fejbőrbe, amíg a termék teljesen fel nem szívódik. Tedd a hajad ananászba, hogy alvás közben megvédd a fürtöket. Feküdj le aludni, és hagyd, hogy az Elixír egy éjszaka alatt kifejtse a hatását! Nem kell kiöblíteni vagy kimosni.
Összetevők: Water (Aqua), Propanediol, Glycerin, Larix Europaea (Larch Tree) Wood Extract, Glycine Soja (Soybean) Germ Extract, Pisum Sativum (Pea) Sprout Extract, Scutellaria Baicalensis (Chinese Skullcap) Root Extract, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Phyllanthus Emblica (Amla) Fruit Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Extract*, Thymus Vulgaris (Thyme) Leaf Extract*, Cedrus Atlantica (Cedarwood) Bark Extract, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Trifolium Pratense (Clover) Flower Extract, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Extract, Sodium Citrate, Citric Acid, Butylene Glycol, Glycine, Arginine, Ppg-26-Buteth-26, Gluconolactone, Dextran, Apigenin, Acetyl Tetrapeptide-3, Oleanolic Acid, Biotinoyl Tripeptide-1, Calcium Gluconate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Zinc Chloride, Sodium Metabisulfite, Lactic Acid, Phenoxyethanol.
*Organikus összetevők

Hajvastagság:
Vékony, Közepes, Vastag
Raktáron
13 900 Ft

Az Intense Treatment szérum a leghatékonyabb Curlsmith termék, ami többféleképpen is használható. Pre-poo kezelés, éjszakai tápláló maszk, szálló haj szelídítő, gubancgátló, csillogásfokozó, töredezett hajvégek tömítője... amit csak akarsz! Ez az egyedülálló hajolajkeverék szilárd vaj formátumban érkezik, ami hihetetlenül kényelmessé és hordozhatóvá teszi az utazáshoz. Nagyon gazdag textúrája van, amely a kezeddel érintkezve elolvad, így egy kevés is sokáig elég!
Kinek ajánljuk?
Minden göndörségtípusra, és még az egyenes hajra is! Különösen előnyös a száraz hajúak számára. Vastag szálú hajra legjobb ha leave-inként használod, közepesen vastag szálú hajra pedig kiöblítendő kondicionálóként. Bármilyen porozitású hajra alkalmas.

Használata:
Bye- bye szálló haj
Használd formázás után vagy két hajmosás között. Tegyél borsónyi terméket az ujjaid közé és dörzsöld szét, majd vidd fel a hajhosszra és a hajvégekre, hogy kisimítsd a szálló hajszálakat és fényt adj a hajnak.
Kinyomkodásra
Használd utolsó styling lépésként. Miután a haj megszáradt, dörzsölj el egy borsónyi terméket a tenyereid között, és használd a hajzselék által létrehozott kemény réteg eltávolítására.
Pre-pooként
Használd hajmosás előtt. Dörzsölj szét egy vagy két evőkanálnyi terméket a tenyereid között (hajmennyiségtől és vastagságtól függően), és vidd fel az egész hajra. Masszírozd be a fejbőrbe, és folytasd a szokásos samponoddal.
Éjszakai kezelésként
Használd tápláló éjszakai kezelésként. Dörzsölj szét egy vagy két evőkanálnyi terméket a tenyereid között (hajmennyiségtől és vastagságtól függően), és vidd fel az egész hajra. Takard le egy zuhanysapkával, hagyd rajta éjszakára, majd reggel mosd le.
Összetevők: Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Jojoba Esters, Persea Gratissima (Avocado) Oil*, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Fragrance (Parfum), Avena Sativa (Oat) Kernel Oil, Carapa Guaianensis (Andiroba) Seed Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil*, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice, Ocimum Basilicum (Basil) Leaf Extract, Piper Nigrum (Black Pepper) Seed Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Isopropyl Myristate, Limonene, Linalool, Iron Oxides (CI 77491/Red, CI 77492/Yellow, CI 77499/Black).
*Organikus összetevők

Hajvastagság:
Közepes, Vastag
Raktáron
13 000 Ft

Mondj búcsút a ropogós fürtjeidnek! A Kinyomkodó olaj puhává és szuper fényessé varázsolja fürtjeidet zsíros érzés nélkül.
Amit a Kinyomkodó olajról tudni kell:
Fényt ad
Csökkenti a szöszösödést
Könnyű termék
Proteinmentes
Nagyon kis mennyiség szükséges az optimális eredményhez
Egyenes, hullámos és göndör hajra is alkalmas

Ismered azt a kemény, ropogós érzést, miután az erős tartású gél vagy hajhab megszáradt? Ezzel a Kinyomkodó olajjal könnyedén eltávolíthatod a hajadból.
Ez egy rendkívül könnyű olaj, amely kicsikarja a hajadból a ropogást, és pihe-puhává teszi. Nem kell belőle sok a legjobb eredményhez.
Azonnali fényt ad és csökkenti a szöszösödést.
A Kinyomkodó olaj a száraz és törékeny hajvégek védelmére is csodálatos.
Használata: Használj 3 cseppet a hajad ropogósságának megszüntetésére, hogy a hajad pihe-puha legyen. Használj 1-2 cseppet a hajvégek lezárására.
Összetevők: Grape Seed oil, Triticum Vulgare (Wheat) Oil, Sweet Almond Oil, Olea Europea (Olive) Oil, Jojoba Oil Papaya Fruit Extract, Hemp Seed Oil

Hajvastagság:
Vékony, Közepes, Vastag
Raktáron
6 500 Ft

Olajkeverék a puhább hajért.
Ez egy egyszerű olajkeverék, amely nagyon sokféleképpen használható, hogy puhábbá és fényesebbé tegye a fürtöket.

Minden nap mást használsz? Jojobát, avokádót vagy kókuszt? Egyszerűsíts! Egy üvegben találod mindet, amit eddig mindegyik kedvenc olajod kínált.

Az egyes összetevők olyan arányban kevertek, hogy a végeredmény nem szuper nehéz, de elegendően az ahhoz, hogy tudd, hogy néhány menő olajat tettél a fürtjeidbe.

A termék illatmentes

Használata: ez az olaj többféleképpen használható. Oszlass el néhány cseppet a nedves vagy száraz hajon, hogy puhává és fényessé tedd a fürtöket. Használd reggeli szöszösödés megszűntetésére, vagy meleg olajos kezeléshez. Tegyél néhány cseppet a hajformázó termékekbe az extra hidratálásért, vagy használd a Jessicurl
Mélykondicionáló pakolással együtt, hogy még intenzívebb kombinációt hozzon létre. Test-, fürdő- vagy masszázsolajként is használható. Ha az olaj hideg időben megszilárdul, állítsd az üveget 3-5 percre egy tál forró vízbe, és rázd fel jól.

Összetevők: Persea Gratissima (Avocado) Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Oil

Hajvastagság:
Vékony, Közepes, Vastag
Raktáron
4 900 Ft

A rozmaringos víz természetes gyógymód a hajnövekedés fokozására és a fejbőr egészségének megőrzésére. Javítja a tüszők keringését, és antioxidánsként csökkenti a fejbőr gyulladását. Az egészséges haj az egészséges fejbőrrel kezdődik. Proteinnel átitatott változata erősíti a meggyengült hajszálakat.

A rozmaring hidroszolt friss rozmaring gyógynövények vízgőz-desztillációjával állítják elő. 100%-ban természetes eredetű összetevőkből készült. A termék biztonsága és a mikrobák elszaporodásának megakadályozása érdekében 1% tartósítószert adnak hozzá.

99%-ban természetes összetevőkből áll, vegán, állatkísérlet- mentes termék.

Használata: a következetesség a legfontosabb, így hetente 2-3 alkalommal használd. Fújd a rozmaringos vizet a fejbőrödre, és óvatosan masszírozd be. Ne öblítsd ki, hagyd a fejbőrödön és a hajszálakon, hogy kifejthesse jótékony hatását.

Összetevők: Rosmarinus Officinalis Leaf Water, Hydrolyzed Rice Protein, Hydrolyzed Quinoa, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Limonene, Linalool

Hajvastagság:
Vékony, Közepes, Vastag
Raktáron
7 990 Ft

A rozmaringos víz természetes gyógymód a hajnövekedés fokozására és a fejbőr egészségének megőrzésére. Javítja a tüszők keringését, és antioxidánsként csökkenti a fejbőr gyulladását. Az egészséges haj az egészséges fejbőrrel kezdődik.

A rozmaring hidroszolt friss rozmaring gyógynövények vízgőz-desztillációjával állítják elő. 100%-ban természetes eredetű összetevőkből készült. A termék biztonsága és a mikrobák elszaporodásának megakadályozása érdekében 1% tartósítószert adnak hozzá.

99%-ban természetes összetevőkből áll, vegán, állatkísérlet- mentes termék.

Használata: a következetesség a legfontosabb, így hetente 2-3 alkalommal használd. Fújd a rozmaringos vizet a fejbőrödre, és óvatosan masszírozd be. Ne öblítsd ki, hagyd a fejbőrödön és a hajszálakon, hogy kifejthesse jótékony hatását.

Összetevők: Rosmarinus officinalis (rozmaring) levélpárlat

Hajvastagság:
Vékony, Közepes, Vastag
Raktáron
7 990 Ft

Az egészséges hajnövekedést elősegítő botanikus keverék.

A termék minden egyes összetevője ismert a hajnövesztő tulajdonságairól, és a fejbőrmasszázs remek érzés ezzel az olajjal.

Bár nem növeszti újra a hajat a kopasz fejen, (bocs, apa!) elősegítheti a hajnövekedést azoknál, akiknek még van hajuk.

Az illóolajok kellemes bizsergető érzést kölcsönöznek a fejbőrödnek, a benne lévő egyéb olajok pedig puhává teszik a fürtjeidet.

A termék illatmentes

Használata: vidd fel a fejbőrre és masszírozd bele10-15 percen keresztül. Meleg olajos kezelésként is használható. Hagyd hatni 30-60 percig, majd öblítsd ki.
Ha a termék hideg időben megszilárdul, állítsd az üveget 3-5 percre egy tál forró vízbe, és rázd jól fel.

Összetevők: Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Eucalyptus Globulus (Eucalyptus) Oil, Rosemarinus Officinalis (Rosemary) Oil, Lavandula Officinalis (Lavender) Flower Oil, Juniperus Virginiana (Cedarwood) Oil, Salvia Sclarea (Clary Sage) Oil, Equisetum Arvense (Horsetail) Extract, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Flower/Leaf/Stem Extract, Laurus Nobilis (Bay Laurel) Leaf Extract, Ocimum Basilicum (Basil) Leaf Extract, Urtica Dioica (Nettle) Leaf Extract, Arctium Lappa (Burdock) Root Extract, Althea Officinalis (Marshmallow) Root Extract, Origanum Vulgare (Oregano) Leaf Extract, Cymbopogon Flexuosus (Lemongrass) Extract, Thymus Vulgaris (Thyme) Leaf Extract, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract, *Cinnamal, *Citral, *Eugenol, *Geraniol, *Citronellol, *Limonene, *Linalool
*Ezek az összetevők a természetben előforduló aktív összetevők, amelyek az egyes termékeinkben használt illóolajokban találhatók.

Hajvastagság:
Vékony, Közepes, Vastag
Raktáron
4 900 Ft

Ez a Booster egy nagy hatékonyságú reggeli szérum, amely stimulálja a hajhagymákat az egészséges hajnövekedés elősegítése érdekében.

Fejlett hajgyógyászati tudományok, természetesen serkentő összetevők és 2 klinikailag bizonyított hajnövekedést támogató hatóanyag keverékét tartalmazza, amelyek segítenek a hajnak sűrűbbnek, vastagabbnak és dúsabbnak látszani.

A hagyományos hajnövesztő megoldásoktól eltérően ez a helyi formula csak ott fejti ki hatását, ahol alkalmazzák, elkerülve a váratlan meglepetéseket.

Akkor működik a legjobban, ha a Full Lengths Density Elixírrel együtt a fejbőr ápolási rutin részeként használjuk legalább 12 héten keresztül.

Kinek ajánljuk?
Minden fürttípusra, sőt, még az egyenes hajra is! Bármilyen hajvastagsághoz vagy porozitáshoz alkalmas.

Használata: naponta egyszer kend közvetlenül a fejbőrre, ideális esetben reggel. Alaposan masszírozd be a fejbőrbe, amíg a termék teljesen fel nem szívódik. Erőteljesen borzold fel a hajtöveidet, hogy újraformázza és életet adjon a hajadnak.

Összetevők: Water (Aqua), Propanediol, Xanthan Gum, Pisum Sativum (Pea) Sprout Extract, Paullinia Cupana (Guarana) Seed Extract, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract*, Scutellaria Baicalensis (Chinese Skullcap) Root Extract, Hylocereus Undatus (Dragon) Fruit Extract, Urtica Dioica (Nettle) Leaf Extract*, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Extract, Glycine Soja (Soybean) Germ Extract, Arginine, Caprylyl/Capryl Glucoside, Citric Acid, Ethylhexylglycerin, Glyceryl Caprylate, Polyglyceryl-6 Oleate, Sodium Cocoyl Glutamate, Glycerin, Gluconolactone, Calcium Gluconate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sodium Surfactin, Phenoxyethanol, Lactic Acid, Hexyl Cinnamal, Alpha-Isomethyl Ionone, Linalool, Limonene, Fragrance (Parfum).

*Organikus összetevők

Hajvastagság:
Vékony, Közepes, Vastag
Raktáron
11 000 Ft

Túl sokan nem használnak olajokat a hajápolásban, mert aggódnak az eredmény miatt. A természetes olajok nehezek és elnehezíthetik a hajat. A szilikon alapú olajok nem CGM termékek és hosszú távon fennáll a veszélye, hogy felhalmozódnak a hajon. Ha te is közéjük tartozol, akkor megvan a megoldás! A Shine olaj hasonló technológián alapul, mint a forradalmi Bonding olaj, de extra fényt ad a hajnak. 100%-ban természetes eredetű összetevőkből készül, és PlantSilk-et tartalmaz, egy egyedülálló, új generációs növényi eredetű észterekből álló keveréket, amelyet kifejezetten arra terveztek, hogy felülmúlja a szilikonokat, miközben könnyebb, mint a nyers olajok. Ez a tápláló formula azonnal puhává teszi a hajat, és extra fényessé varázsolja azt.

Kinek ajánljuk?
Minden göndörségtípusra, és még az egyenes hajra is! Alkalmas bármilyen hajvastagsághoz (még a vékony szálú hajra is) vagy porozitáshoz. Különösen előnyös a legtöbb fejbőr- és illatanyag-érzékeny ember számára.
A termék illatmentes.

HasználataMiután a hajad 100%-ig megszáradt - diffúzoros vagy szabad levegőn szárítás után, oszlass el pár csepp olajat a tenyereiden és imádkozó mozdulattal simítsd végig a hajszálaidat, hogy az olaj finoman bevonja a szálakat és bezárja a hajszálakba a nedvességet. Nyomkodd fel a tincseidet, ha a formázók által keletkezett ropogós réteget szeretnéd kinyomkodni és puha, ruganyos fürtöket szeretnél. Válaszd szét a nagyobb tincsekben lévő fürtöket, hogy nagyobb volument és teltséget érj el.

Összetevők: Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Coco-Caprylate/Caprate, Shea Butter Ethyl Esters, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Citrullus Vulgaris (Watermelon) Seed Oil, Orbignya Speciosa (Babassu) Kernel Oil, Astrocaryum Murumuru Seed Butter, Hippophae Rhamnoides (Sea Buckthorn) Fruit Oil*, Tocopherol.

Hajvastagság:
Vékony, Közepes, Vastag
Raktáron
11 750 Ft

Az Argan BIO és Keratin hajszérum látványos ragyogást, selymes tapintást kölcsönöz a hajnak, és megakadályozza a szöszösödést.
Formulája segíti a haj helyreállítását és intenzív hidratálás biztosít, az erős és ápolt hajért.

Használata:
Vigyél fel kis mennyiséget a hajvégekre és a sérült területekre, száraz vagy nedves hajra. Ne öblítsd ki. Nem zsírosít, maradványmentesen beszívódik a hajszálakba.

Összetevők:
CYCLOPENTASILOXANE, DIMETHICONOL, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, HYDROLYZED KERATIN, ASCORBYL PALMITATE, DAUCUS CAROTA SATIVA ROOT EXTRACT, DAUCUS CAROTA SATIVA SEED OIL, BETA CAROTENE, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, PARFUM, AQUA, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CI 47000, CI 26100, CI 61565.

Hajvastagság:
Vékony, Közepes, Vastag
Raktáron
4 936 Ft