Ingyenes szállítás 20 000 Ft feletti kosárérték esetén*.
Ausztriába, Romániába és Szlovákiába is szállítunk.
(*meghatározott szállítási módok választása esetén)

Kérdésed van? Írj nekünk: info@curlmission.hu

vagy hívj minket: +36205972855

Ajándékkártya szabályzat

Ajándékkártya Felhasználási Szabályzata

 

Ajándékkártya a jelen szabályzatnak megfelelő módon előállított, és a jelen szabályzat szerint vásárlásra jogosító, elektronikus úton előállított és továbbított okirat. Az ajándékkártya kibocsátási értéke az az összeghatár, amely értékben a kártya tulajdonosa kizárólag az EKK-2004 Kft. (2800 Tatabánya, Farkastó utca 10.), mint szolgáltató által üzemeltetett www.curlmission.hu internetes webshopján keresztül, annak felhasználásával a szolgáltató által kínált termékek megvásárlására veheti igénybe.

Az ajándékutalvány kötelező tartalmi elemei

- felhasználás helye: www.curlmission.hu webshop

- az ajándékutalványra vonatkozó utalás

- kibocsátási értéke

- felhasználási időszak

- értékesítési és beváltási információk helye

- Egyedi kódszám

 

Az ajándékkártya kibocsátása

 

Az ajándékkártya elektronikus úton előállított és továbbított okirat, mely egy egyedileg előállított kódot tartalmaz. A kód, biztonsági okokból a kártyától külön, elektronikus levélben kerül átadásra a vásárló részére.
Az ajándékkártya csak a kártya megvásárlásakor kiküldött, egyedi kódot tartalmazó elektronikus levéllel együtt érvényes. Az ajándékkártyát a kibocsátó az általa meghatározott mennyiségben és értékben jogosult kibocsátani. Az ajándékkártya nem minősül pénznek, illetve értékpapírnak, annak hamisítása bűncselekmény. Az ajándékkártya vételára nem térhet el a kártya kibocsátási értékétől.

Az ajándékkártya megvásárlásával, illetve bármely módon történő megszerzésével a vevő az ajándékkártya kibocsátására vonatkozó, a mindenkor hatályos szabályzatot magára nézve kötelezően elfogadja. Ezen szabályzat kizárólag az Általános Szerződési Feltételekkel együtt értelmezhető és érvényes.

Az ajándékkártya mintapéldánya:


Az ajándékkártya csak az egyedi kóddal együtt érvényes. Az egyedi kódszám elvesztése, megsemmisülése új kód igénylésére, illetve a vételár visszakövetelésére nem jogosít.


Lehetőség van arra, hogy az ajándékkártyát egyedi vásárlóhoz kössük. Ehhez a vásárló által, a webáruházban regisztrált email címre van szükség. Ebben az esetben azonban csak a megadott email címmel használható fel a kupon, és ezen a későbbiekben sem lehet változtatni.

Az ajándékkártya felhasználása

Az ajándékkártya felhasználása a rajta feltüntetett határidőhöz kötött (felhasználási időszak), mely minden kártya esetében a vásárlás visszaigazolásának időpontjától számított a 365-dik nap 0:00 óráig tart.

Az ajándékkártyát bármely cselekvőképes természetes személy vagy jogi személy (vevő) megvásárolhatja. Az ajándékkártya bárkire szabadon átruházható, kivéve ha az előzetesen megadott személyhez kötött (részleteket lásd lejjebb).

Az ajándékkártya tulajdonosának azt kell tekinteni, akinek a kártya kódja a birtokában van. A kibocsátó nem jogosult vizsgálni az egyedi kód tulajdonjogát.

Az ajándékkártyával történő áruvásárlásra ugyanazok a szabályok érvényesek, mint a pénz felhasználásával történő vásárlás esetén.

Az ajándékkártya felhasználása azzal valósul meg, hogy a kártyán feltüntetett kódszámot a vásárló az áru ellenértékének kiegyenlítéskor beírja azt a kosár erre szolgáló helyére. A rendszer azonosítja a kódszámot és a kosár összértékéből levonásra kerül a kártyán feltüntetett érték.  Az ajándékkártya több megrendelésben is felhasználható. Vásárláskor a felhasználható egyenleg megegyezik az ajándékkártya értékével.Amennyiben az ajándékkártya felhasználása több részletben történik, minden egyes megrendelés leadásakor levonásra kerül az adott megrendelés értéke a kártya értékéből mindaddig, amíg az egyenleg nullára csökken.A teljes összeg felhasználása után a kártya kódja megszűnik, annak ismételt aktiválására nincs lehetőség.  Vásárlásonként, egyszerre egy kód beírására van lehetőség. Ajándékkártyával történő vásárlás esetén, más kedvezmény nem vehető igénybe. Az ajándékkártya kibocsátási értékénél kisebb értékű áru megvásárlása esetén az érték és a kibocsátási érték közötti különbség készpénzben nem téríthető vissza a vásárlónak. Az ajándékkártya készpénzre nem váltható.

Az ajándékkártya megvásárlásakor a szolgáltató a kártya teljes összegéről állít ki számlát
Az ajándékkártya felhasználásakor a kártyából felhasznált összeg a vásárlásról szóló számlán összegszerű kedvezményként kerül feltüntetésre.
A szolgáltató a felhasználási szabályzat módosításának jogát fenntartja, és az aktuális feltételeket a honlapján (www.curlmission.hu) közzéteszi.

A vásárló az ajándékutalvány megvásárlásával, illetve bármely módon történő megszerzésével a felhasználási szabályzatot elfogadja.

 

Elállás joga

Alapesetben a fogyasztó jogosult a termék adásvételére irányuló szerződéstől, a termék
átvételének napjától számítottan 14 napos határidővel indoklás nélkül elállni.

Az elállás jogával kizárólag azon vásárló élhet, aki az ajándékkártyát megvásárolta és kizárólag
abban az esetben, amennyiben az ajándékkártya még nem került felhasználásra.

Az elállási jog gyakorlásának további részleteit az Általános Szerződési Feltételek ide vonatkozó részei tartalmazzák.

 

Utolsó módosítás időpontja 2023.01.07