Ingyenes szállítás 20 000 Ft feletti kosárérték esetén*.
Ausztriába, Romániába és Szlovákiába is szállítunk.
(*meghatározott szállítási módok választása esetén)

Kérdésed van? Írj nekünk: info@curlmission.hu

vagy hívj minket: +36205972855

CGM tippek

Speciális hajzselé típusok

K.A.
2024.04.07 18:37
Speciális hajzselé típusok

Ha már ismered az alap zselé típusokat, de találkozol néha furcsa, számodra ismeretlen zselé fajtákkal, akkor a mai cikkünk neked szól.
Bizonyos hajtípusok sokkal jobban kedvelik azokat a habosított vagy 2 az 1-ben zselé fajtákat amelyek picit eltérőek a hagyományos zselékhez képest.
Nézzük meg milyen "egyéb zselé" fajták lézertnek amelyek szintén segíthetnek a hajad szépségének megőrzésében.

Szuflék (Souffle)

A szuflé a zselék egyedi formulája, ezt néha pudingnak is nevezik. Jellemzően közepes súlyú, de habos, zselés állagú termék. A hidratáló összetevőknek köszönhetően átlátszatlan színű is lehet. Hidratáló tulajdonságai miatt, a rutinból kihagyható a göndörítő krém, így a puding egylépéses formázóként használható. Erősen hidratál és csúszást biztosít, így minden fürttípushoz nagyszerű. Emellett nedvességmegtartó tulajdonságokkal is rendelkezik, és általában olajokat tartalmaz, amelyek segítenek a nedvesség megkötésében. Ez akkor hasznos, ha száraz éghajlaton élsz, vagy azzal küzdesz, hogy a fürtjeid gyorsan kiszáradnak a mosások között. Vigyázz, hogy ne vigyél fel túl sokat ebből a típusból, mert képes nagyon megkeményedni a hajon és ezt a kemény kérget nagyon nehéz lesz kinyomkodni a hajadból.

Ebbe a kategóriába, kínálatunkból az alábbi termékek tartoznak:

Krémzselék

A krémzselék nagyon hasonlítanak a pudingokhoz, de gyakran még több hidratáló összetevőt tartalmaznak, így inkább a krémes hajformázók felé hajlanak. Abban különböznek a hagyományos göndörítő krémektől, hogy zselésítő anyagot tartalmaznak. Ezeknek általában enyhe tartása van, és puha fürtöket eredményeznek. Azok számára ideálisak, akiknek nincs szükségük erős tartásra, esetleg a természetesebb tartást részesítik előnyben vagy több zselét szeretnek kombinálni formázáskor.

Ebbe a kategóriába, kínálatunkból az alábbi termékek tartoznak:

Habzselé (mousse gel)

A habzselé a habot, egy légies, habzó hajformázó terméket és a zselét ötvözi. Az állaga általában hasonlít a habhoz vagy a mousse-hoz, de gyakran kicsit csúszósabb tapintású. Jöhetnek pumpás, ami általában több vizet tartalmaz a formulában, vagy aeroszolos formában, ami gyakran kevesebb vizet tartalmaz. A habzselék nagyszerűek azok számára, akik súlytalan volument és definíciót szeretnének. A fürtök volumenének növelésére is kiválóan alkalmasak. A magas víztartalom miatt általában könnyű vagy közepes tartást biztosítanak.

Ebbe a kategóriába, kínálatunkból az alábbi termékek tartoznak:

Spray zselék

A spray zselék hasonló formulájúak, mint a vékony zselék, de szórófejes flakonban kerülnek forgalomba. Ezekben általában több víz van, így permetezhetőek, emiatt nagyon könnyűek. Ez a formula ideális azok számára, akiknek hullámos vagy finom szálú, vékony hajuk van, és nem szeretnék, ha valami elnehezítené a fürtjeiket. A spray zselék tartáserőssége változó, de a magasabb víztartalom miatt gyakran csak enyhe tartást biztosítanak.