Ingyenes szállítás 20 000 Ft feletti kosárérték esetén*.
Ausztriába, Romániába és Szlovákiába is szállítunk.
(*meghatározott szállítási módok választása esetén)

Kérdésed van? Írj nekünk: info@curlmission.hu

vagy hívj minket: +36205972855

Átlagos értékelés:
5 (6 vélemény)
(6)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írtál véleményt a termékről?
Rácz Klaudia
2024.02.02
-
Eszter
2024.01.20
Nem nagyon szerettem eddig a leave-in termékeket, mert elnehezítik, lelapítják a hajam, és teljesen egyenesre nyújtják a hullámaimat. Viszont tenyérnyi tincsekben őszülök, ezért a hajam már jóval több hidratálást igényel a pakolásoknál és egyebeknél, főleg ilyenkor télen. Mivel a márka összes eddig kipróbált termékét imádtam, ezért ezzel sem adtam fel a kísérletezést. És milyen jól tettem! Időbe telt, de mint kiderült, az én hajamnak bőven elég egy borsónyi mennyiség, amit vízzel higítva oszlatok szét a tenyeremben, aztán az ujjaimmal fésülve viszem fel a nedves hajamra, majd hagyom turbánba tekerve pihenni min. 5-10 percet a kifésülés és szárítás előtt (diffúzort és habot/zselét nem használok). Ha úgy érzem, hogy kell, akkor a márka kinyomkodó olajából is elsimítok még 1-2 cseppet a hajvégeken zárásként. Az eredmény puha, fényes, és ruganyos hullámok, amik vidáman tartanak 2-3 napig, miközben tapintásra egyáltalán nem érzem, hogy lenne bármi plusz zavaró réteg a hajamon. Az illata pedig, amire én általában elég érzékeny vagyok, tartós, de egyáltalán nem tolakodó, igazán kellemes.
Otruba Ilona
2023.10.24
Jó pár pakolást már én is kipróbáltam,de ez magasan a legjobb. Gyönyörűen ki lehet bontani vele az összegubancolódott hajat. Könnyen kezelhetővé teszi a hajam igy ha göndören vagy ha hullámosan viselem a hajam jól tudom formázni. Kicsit sűrűbb állagú, enyhe ,krémes illatú pakolás. Bártan ajánlom mindenkinek minden hajtipushoz.

Dr Balázs Éva
2023.10.19
Rengeteg terméket kipróbáltam már.Egyiktől sem lett ennyire puha, selymes a szöszös göndör hajam. Egyenlőre csak pakolásként használom így is egy CSODA! Vegyétek!
Fábián Rita
2023.02.17
Nagyon sok termék kipróbálása után, ezzel egyértelműen nagyon elégedett vagyok. Vastag szálú, sűrű, hosszú göndör hajam van. Annyira jó az állaga a terméknek, hogy meglepően kevés is elég benne a hajamra, nagyon szépen ápolja, puhítja. Biztos, hogy újra fogok vásárolni belőle ha egyszer elfogy. Egyelőre csak pakolásként használtam, leave-inként még nem.
Gabriella
2022.03.29
Egyértelműen újra vevős termék! Egyelőre csak hajkrémként próbáltam, pakolásként még nem. Állagát tekintve sűrű, mégis amikor a tenyeremben szétdörzsöltem, egy kellemes csúszós, tápláló krém állagot vett fel. Sokkal kevesebbet használtam belőle, mint eddig bármelyik hajkrémből. Felvitel után szuper fényes, csillogó és fürtökbe álló loknik képződtek a fejemen, már vizesen is! Festett hajamra, kiegészítésként a Csoda Hajformázó Habot használtam, ami protein tartalmú és glicerinmentes. Ez a két termék együtt nekem mostantól a szent grál lett! Biztosan újra veszem, mert megéri az árát! csak ajánlani tudom azoknak akiknek hozzám hasonlóan extra száraz seprűsödő haja van!
Vélemény írása a termékről
Nem vagy belépve!
Csak regisztrált vásárlók írhatnak a fórumba!
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadtad el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza