Ingyenes szállítás 20 000 Ft feletti kosárérték esetén*.
Ausztriába, Romániába és Szlovákiába is szállítunk.
(*meghatározott szállítási módok választása esetén)

Kérdésed van? Írj nekünk: info@curlmission.hu

vagy hívj minket: +36205972855

Szórófejes flakon, 200 ml

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
5 (9 vélemény)
(9)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írtál véleményt a termékről?
Patakiné Rabb Bernadett
2024.05.15
Szuper porlasztás, könnyű használat. Jó, hogy megvásároltam.
Bunkóczy Lívia
2024.03.16
Nagyon klassz, tényleg porlaszt. Könnyebb bevizezni a hajam. Ajánlom.
Bella-Nagy Orsolya
2023.10.28
Nagyon jó használni, hatékony és könnyű, ha szükség lesz rá, legközelebb is ilyet veszek :)
Romhányi-Siska Tímea
2023.08.26
Szuper, kompakt termék. Volt már egy hasonló porlasztós spricnim (mondjuk az elég gyorsan megadta magát), így azzal is össze tudtam hasonlítani. Ez kisebb, kényelmesebb és több vizet juttatott a hajamba, gyorsabban is végeztem a formázással. Valahogy pont kézreáll, nagyon hasznos kis termék. :)
Kovács Enikő
2023.07.11
Sokkal egyszerűbb bevizezni a hajam, mint a viragokhoz kapható spriccelős flakonnal. Egy fújással sokkal több mennyiségű vizet juttat a hajamra. Megkönnyítette a formázási/frissítési fázist.
Belkovics Krisztina
2023.04.01
A tökéletes szórófejes flakon, amit évek óta keresek! Eddig gyakorlatilag mindent kipróbáltam ami szembe jött velem különböző boltokban, de ez a termék a legjobb. Biztosan örök darab lesz nálam!
Gabriella
2022.03.29
Eddig nem tudtam, hogy az ilyen típusú flakonok miért jobbak, mint mondjuk egy virágspriccelő flakon. Amit én tapasztaltam az, hogy egyszeri lenyomással sokkal több vizet juttat a hajba, így vállig érő extra dús hajamat is nagyon könnyen bevizezhetem vele, nem kell a zuhany alá lógatni folyton a fejemet és nem szakad le a kezem mire végre bevizezem a hajam. Plusz pont, hogy tényleg működik akkor is, ha a flakont fejjel lefelé fordítom :)
Kata
2022.03.29
Párat már "elfogyasztottam", mert vagy leesett és széttört vagy egyszerűen egy idő után nem működött. Ezt már használom 3 hónapja, esett párat....járólapra, de még egy karcolás sincs rajta, szóval nekem való darab :) Tényleg működik akkor is ha fejjel lefelé van fordítva, ezért nekem teljesen jól bevált. Ami még előny, hogy nagyon könnyű, emiatt külön szeretem :)
Rita
2022.03.29
Ez egy csoda! Fantasztikusan porlasztja a folyadekot, ami benne van. Nagy teruletet, gyorsan atnedvesit. Nem lehet osszehasonlitani egy sima spriccelovel. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Vélemény írása a termékről
Nem vagy belépve!
Csak regisztrált vásárlók írhatnak a fórumba!
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadtad el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza