Ingyenes szállítás 20 000 Ft feletti kosárérték esetén*.
Ausztriába, Romániába és Szlovákiába is szállítunk.
(*meghatározott szállítási módok választása esetén)

Kérdésed van? Írj nekünk: info@curlmission.hu

vagy hívj minket: +36205972855

Scalp Stimulating Booster, 120 ml

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
3 (2 vélemény)
(0)
(1)
(0)
(1)
(0)
Még nem írtál véleményt a termékről?
Tóth Emese
2024.02.15
Én már nem először veszem újra ezt a terméket. A hajnövesztő hatásáról nem tudok nyilatkozni, de talán csak nem figyelem eléggé. Viszont amire én használom az inkább az, hogy az első 2-3 napban ha reggel ezt a szérumot bemasszírozom a fejbőrömbe olyan mintha csak tegnap mostam volna a hajamat. Mintha kicsit felfrissítené a fejbőrt.
Nem tudom más hogy csinálja, én az ujjaimra teszek egy kis szérumot összedörgölöm a két kezemen az ujjakat, hogy mindkét kézen legyen a termékből és úgy masszírozom bele a fejbőrbe nem pedig közvetlenül a fejbőrre juttatok az üvegből. Nekem így bevált.
Regős Márta
2023.11.14
Kb. 1 hete használom a terméket, felváltva a elixírrel, egyiket reggel a másikat este. Hatásáról még nem tudok beszámolni, arról viszont igen, hogy bár keveset csepegtetek belőle a fejbőrömre, a hajtövem sajnos a "épp most mostam hajat" vagy a zsíros hajtő látszatát kelti, mivel rászárad és nem is tudom szépen kifésülni belőle. Így akkor javasolt alkalmazni, amikor sapkát hordunk kint vagy otthon tartózkodunk pár napig. Remélem, legalább hatni fog, mivel drága volt, de most már végigcsinálom a kezelést vele. :)
Vélemény írása a termékről
Nem vagy belépve!
Csak regisztrált vásárlók írhatnak a fórumba!
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadtad el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza